Tai - mūsų forume. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti diskusijoje.
Sukurti temą | Į sąrašą
Uošvienei reikalingi tik du dantys: vienas, kad galetų vyrui alaus butelį atidaryti, o antras, kad skaudėtų...
Tėvai, duok man dešimt litų, -prašo suaugęs sūnus. -Žinai, sūnau, man atrodo, kad tu jau pakankamai didelis, jog nekaulytum iš manęs smulkių, -gėdina tėvas. -Tu kaip visuomet esi teisus -duok šimtinę
Važiuoja mersas.Prie šviesoforo sustoja ir jam į ušpakaly atsitrenke zapukas. Merso vairuoojas išlipa ir pamatom kad zapuka vairuoja senukas.Vairuotojas numoja ranka ir nuvažiuoja toliau. Prie kito šviesoforo tas pats senukas vėl trenkesi į mersą, įtūžęs vairuotojas prieina prie senuko ir sako: -Eitu seni jei nemoki važnėti tai nevažinėk. Senukas atsako: -Ponas nepykit aš sumokėsiu. -Ką tu sumokis, artu žinai kiek tas automoblis kainuoja. -Ponas nesinervoukit, jus man paskolinkit mobileką ir viskas bus sutvarkyta. -Ką tu sutvarkysi, jo kaina tokia cdidlė kad nei tu nei tavo vaikai neišsimokėsit.-Bet duoda mobilui telefoną. Senukas paskambina, ir į įvykio vietą prisistato 4 džipai. Išlipa kvadratinei virukai ir priėje prie senuko sako: -Na tėvai rodik kuris čia nemoka adbulas važinėti
Kodel blondines maudosi atsidariusios duris? Todel kad nenori kad ziuretu kiti pro raktu skylute
Tėvas sūnų moko ir sako jam: - Žinai.. Sūnėli. Aš būdamas tavo metų, jau naktimis vagonus iškrovinėjau! Kol.. nepagavo..
plaukia dwi blondines valtimi,viena sako: -paziurek valtyje skyle!mes nuskesim! kita ramina: -nesijaudink, as padariau kita skyle, per ja visas vanduo istekes
Plentas. Policininkas stovi ir tikrina pravažiuojančių mašinų greitį. Kartais sustabdo vieną, kartais kitą... Staiga mato lėtai, kaip traktorius, atvažiuojančią mašinytę. Mašinytė važiuoja taip iš lėto, kad policininkui kyla įtarimai. Jis mosteli lazdele, mašinytė sustoja. Policininkas prieina ir mato, kad mašinoje sėdi penketas persigandusių blondinių. Paklausia tos, kuri už vairo: - Kodėl taip lėtai važiuojate? - Taigi... Kai įvažiavau į šitą kelią, tai ten buvo ženklas... Parašyta buvo "24"... Tai ir stengiausi važiuoti tokiu greičiu... - Tai buvo ne greičio ribojimo ženklas, o šio plento numeris. - Aaa.... Ėėė... Policininkas nenurimsta, o nutaria viską išsiaiškinti iki galo: - Sakykite, ar viskas tvarkoje? - Aaa... Taippp... - O kodėl jūs atrodote tokios išbąlusios, išsigandusios? - Aaa... Matote, mes tik ką įsukome iš kito plento... Jo numeris buvo "217"...
Du vyrai kalbasi. Vienas sako: - Žinai mano žmonai tai važinėja, kaip koks žaibas. - Taip greitai? - Ne, visada į medį...
Rytą žmona sako vyrui: - Brangusis, aš sapnavau, kad tu nupirkai man puikius kailinius. - Miegok brangioji, gal dar susapnuosi, iš kur pinigų paimti, - atsakė vyras
Kavinėje: - Kas čia per mėsa? - Šuniena. - O kodėl su skiedrom kažkokiom, su vinukais? - A, čia antra rūšis - kartu su būda kapojam
Du draugai: - Ko tu toks liūdnas ir pavargęs? - Ai... darbas... darbas, vien tik darbas..., ryte ir vakare darbas.... - Ir seniai tu taip dirbi? - Nuo rytojaus pradedu...
Statybininkas stato nama. Kala stogo lentas uzsilipes ant kopeciu. Tik "pyyst" plaktukas is nagu iskrenta.. ir zemyn nukrenta. Nulipa zmogelis pasiimt kopeciu, o ten stovi vaikas ir sako: - a mano tete visada turi 2 plaktukus. Viena dideli, kita maza. Kai didelis iskrenta is ranku, tada kala su mazu Statybininkas susinervino, mete nafig ta plaktuka ir nuejo muryt. Murija murija. Pyyst iskrito kelne is ranku. Susinervino, nuejo i apacia, o ten vel tas mazhius stovi. Ir vel jis sako: - a mano tete visada 2 kelnes turi. Viena didele, kita maza. Kai didele iskrenta, tai murija su mazha. Statybininkas susinervino, mete ta kelne per peti ir nuejo i krumus nusimysht. Isheina is uz krumu, o ten stovi tas pats vaikis. Statybininkas susinervines rekia: - dar pasakyk kad tavo tete du tokius turi?! !!!?? Vaikis sako: - zinoma kad du turi... Su mazu siusioja, o su dideliu mamai dantis valo.
Mokytoja klausia Petriuko: - Kiek bus daliu jei 1 dabala mesos padalinsi per puse? - Dvi,- atsako Periukas. - O kiek bus daliu jei tas dvi dalis dar padalinsi pusiau??? - Keturios,- dvejodamas atsako vaikas. - O kiek bus daleliu jei tas keturias dali padalinsi dar 80 kartu? - Tikriausiai bus faršas?- nedvejodamas atsako Petriukas!
-Tu ant arklio atsisedai ne i ta puse... -O is kur tu zinai i kuria puse as josiu?
paskyre nauja kolukio pirmininka jis iskart saukia kolukiecius i susirinkima. dabar paaiskinsiu kaip mes dirbsime tare pirmininkas -pirmadieni taisom dusia po savaitgalio -antradieni ilsimes -treciadieni planuojam darbus kuriuos reikia nudirbti -ketvirtadieni dirbame -penktadieni ruosiames savaitgaliui balsas is sales -atleiskite draugas pirmininke o ketvirtadieniais ilgai dirbsim?
-Eitu seni jei nemoki važnėti tai nevažinėk. Senukas atsako: -Ponas nepykit aš sumokėsiu. -Ką tu sumokis, artu žinai kiek tas automoblis kainuoja. -Ponas nesinervoukit, jus man paskolinkit mobileką ir viskas bus sutvarkyta. -Ką tu sutvarkysi, jo kaina tokia cdidlė kad nei tu nei tavo vaikai neišsimokėsit.-Bet duoda mobilui telefoną. Senukas paskambina, ir į įvykio vietą prisistato 4 džipai. Išlipa kvadratinei virukai ir priėje prie senuko sako: -Na tėvai rodik kuris čia nemoka adbulas važinėti
Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium? Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.